O nas

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Senca je majhno družinsko šotorišče, ki ga soustvarjamo vsi člani družine Fortunat. Nahaja se na desnem bregu jezera reke Soče, tik pred vasjo Modrejce ob vznožju hriba Cvetje. Začelo se je leta 2015 z majhhnim lesenim kozolecem, ki je sprva služil kot prostor za druženje. Skozi leta smo zaradi vedno večje potrebe po kampiranju, travnik med kozolcem in našo hišo uredili v šotorišče. V njem sta po nekaj sezonah zrastli tudi dve leseni hišici Senko. Senca je plod naših idej in lastnega dela. V Senci je vse narejeno enostavno vendar premišljeno in funkcionalno. Izdelano je pretežno iz lesa in kamna s pridihom tradicije in trajnosti. Nudi vam kakovosten in sproščen oddih v neposrednem stiku z naravo. Tu vas pričakujemo Hinko in Bojana s sinovi: Domnom, Adamom in Vidom. Nepogrešljiva pa je tudi Domnova punca Maja.

Hinko

Po poklicu sem mizar, gonilna in idejna sila šotorišča.Vse v njem je plod mojega dela v majhni mizarski delavnici v vasi in šotorišču samem. Energije mi le redko zmanjka, ko pa mi je, jo najraje najdem v naravi in z njo povezanimi športi.

Bojana

Sem zobozdravnica. Poskrbim za cvetočo okolico hiše in urejenost šotorišča. V prostem času rada tečem in tudi kaj lepega naslikam.

Domen in Maja

Za oglaševanje, trženje in bar Frnažo skrbiva Domen in Maja. Zaenkrat sva še študenta Ekonomije. Delo v kampu nama je všeč, saj je podobno potovanju, kjer vsak dan spoznavaš nove ljudi.

Adam

Sem očetova desna roka pri tehničnih opravilih in tudi strasten ribič in ribiški vodič. Poznam najbolj skrite kotičke za atraktivno muharjenje, kar jih premore porečje Soče. Vodene avanture po naših manjših in manj poznanih vodotokih so enostavno neprecenljive. Za vedno ostanejo v spominu slehernega ribiča, sploh takrat, ko mu boginja sreče nakloni ujeti soško postrv.

Vid

Sem najmljaši član, vendar že dovolj velik in zrel, da lahko priskočim na pomoč že pri skoraj vseh opravilih. Kadar se pojavijo težave z angleškim jezikom, jih najhitreje rešim jaz.

MNENJA OBISKOVALCEV

Bi nas želeli obiskati?

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada. Spletno stran sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing. Več o avtorjih spletne strani.