Splošni pogoji poslovanja

CENA

Cena se določi na podlagi vašega povpraševanja, glede na število nočitev, število oseb, apartmaja in termina. Končna cena se izpiše na rezervacijskem obrazcu.

POSTOPEK SPREJEMA REZERVACIJ IN NAČINI PLAČILA

V kolikor se odločite za nočitev ali več nočitev, takoj vplačate končni znesek s plačilom s kreditno ali debetno kartico na rezervacijskem obrazcu.  V primeru vnovčitve bona ali turističnega vavčarja, nas pred rezervacijo kontaktirajte.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne stran senca-sotorisce.si se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na spletni strani senca-sotorisce.si so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani senca-sotorisce.si si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na  info@senca-sotorisce.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Senca-sotorisce.si, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani senca-sotorisce.si in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Želim vam uspešen dan!

Hinko Fortunat